Projektit 2020

Vuoden 2020 projekteja Vihdin Nuorkauppamarissa ovat mm.

Vuoden Positiivisin vihtiläinen

Vuoden Positiivisin Suomalainen on henkilö, joka voi olla nuori tai vanha, mies tai nainen, urheilija tai johtaja, opettaja tai hoitaja. Hänen ammatillaan ei ole väliä, mutta on tärkeää, että hän on henkilö, joka voi toimia esikuvana meille muille, koska:

• hän on osoittanut todellista tahdonvoimaa, sisua ja ahkeruutta
• hänen saavutuksensa ovat merkittäviä
• hän auttaa myös muita onnistumaan, on innostunut ja palveluhenkinen
• hän on pitkäjänteinen tekijä, joka on aina uskonut asiaansa
• hän on oman tiensä kulkija, joka on ryhtynyt sanoista tekoihin
Palkinnon voi vaihtoehtoisesti saada myös organisaatio; yritys tai yhteisö, joka on toiminnallaan
vaikuttanut ympäristössään positiivisesti edellä mainittujen kriteerien mukaisesti.

Vuosittain järjestettävä projekti jossa valitaan Vuoden Positiivisin Vihtiläinen. Onko sinulla mielessä kuka voisi olla vuoden 2020 Vuoden Positiivisin vihtiläinen ? Laita ehdotuksesi pres.vihti@jci.fi tai Facebookissa https://www.facebook.com/vuodenpositiivisinvihtilainen/

joulupuuJoulupuu

Joulupuu-keräys tuo lämmintä joulumieltä Vihtiin. Vihdin Nuorkauppakamari toteuttaa hyväntekeväisyyskeräyksen, jossa tehdään lahjahaaveista totta myös niille lapsille ja nuorille, jotka muuten voisivat jäädä ilman joulupukin tuomisia. Seuraa projketia Facebookissa https://www.facebook.com/vihtijoulupuu/

 

Joulukonsertti

Lisätietoja kamarimme, jo perinteeksi muodostuneesta, joulukonsertista tiedotetaan ajankohdan varmistumisen ja artistin vahvistuksen jälkeen.

 

 

 

 

SeppäRock 27.6.2020

SeppäRock on yhden illan mittainen tapahtuma, joka järjestetään osana Sepänpihan kotinäyttelyä Vihdin Nummelassa. Tapahtuma järjestetään lauantaina 27.6.2020 Vihdin Lukion viereisellä pesäpallokentällä tai myöhemmin tarkentuvalla mulla tapahtumaan sopivalla paikalla Nummelassa.

SeppäRock on Vihdin Nuorkauppakamarin toteuttama yhteiskunnallinen projekti, joka toteutetaan vahvassa yhteistyössä Sepänpihan kotinäyttelyn järjestelytoimikunnan kanssa. Sepänpihan kotinäyttelyyn odotetaan 20.000 kävijää ja SeppäRock toimisi yhtenä tapahtuman vetonaulana. Vihdin nuorkauppakamari haluaa toteuttaa vihtiläisiä, lähikuntia ja Sepänpihan kotinäyttelyyn osallistuvia koskevan tapahtuman ja samalla saada näkyvyyttä itselleen.

Pääkohderyhmänä tapahtumalle ovat lähialueiden ja Sepänpihan kotinäyttelyyn osallistuvat nuoret aikuiset sekä keski-ikäiset asiakkaat. Kunnan teettämän alkukartoituksen perusteella musiikkitapahtumille on Vihdissä kysyntää.

Projektin tuotosta jaetaan 25% Vihdin Kunnalle sen parhaaksi katsomalle avustuskohteelle. Kunta toimii SeppäRockin pääyhteistyökumppanina markkinoimalla Sepänpihan kotinäyttelyn lipuissa tapahtumaa, antamalla tiketti.fi- järjestelmän käyttöön ilmaiseksi ja markkinoimalla muutenkin tapahtumaa.