Kumppanit

Vihdin Nuorkauppakamarissa on aktiivinen toiminta ja toteutamme vuoden aikana lukuisia loistavia ja näkyviä projekteja.

Näiden projektien kautta yhteistyökumppanimme saa näkyvyyttä, vahvan toimijan kumppanikseen ja aktiivisen joukon parhaimmassa iässä olevia ihmisiä. Nuorkauppakamarin vaikutuspiirissä on satoja ihmisiä ja toteuttamiemme projektien kautta tavoitamme Vihdin talousalueella laajasti ihmisiä ja yrityksiä. Kamarilamme on lukuisia yhteistyökumppaneita eri aloilta ja yhteiskunnan tahoilta. Jäsenten ja yhteistyökumppaniemme yritykset / organisaatiot pääsevät näkyviin tehokkaasti paikkakunnallaan ja erilaisten yhteistyökuvioiden kautta myös valtakunnallisesti ja kansainvälisesti.

Jos kiinnostuit  mahdollisuudesta tulla yhteistyökumppaniksemme, niin ota yhteyttä puheenjohtajaamme ja kuulet lisää. Nuorkauppakamari tarjoaa yrityksellesi tai organisaatiollesi mahdollisuuden kannattavaan yhteistyöhön ja sosiaaliseen vastuuseen!


Yhteistyössä

 

tilitoimisto

Honkimaan tilitoimisto on perheyritys jolla on takana yli 35 vuotta kokemusta taloushallinnon eri osa-alueista.

Palvelemme sekä pieniä että isoja yrityksiä joustavasti, ottaen huomioon asiakkaan tarpeet.  Niille jotka haluavat käyttää uusia sähköisiä työkaluja hyödykseen, tarjoamme mm. pilvipalveluina paperittomia ratkaisuja. Niillä asiakas voi säästää aikaa ja rahaa. Lisäksi ne mahdollistavat liikkuvan konttorin – on se sitten junassa tai vaikka osan vuotta Espanjan Aurinkorannalla.

Kirjanpidon lisäksi voimme hoitaa kaiken laskutuksesta kokonaisvaltaiseen taloushallinnon ulkoistamiseen. Esimerkiksi verosuunnittelulla saadaan konkreettista hyötyä yritykselle ja se on tärkeä osa jokaisen yrityksen taloushallintoa. Voimme tarvittaessa toimia osa-aikainen talouspäällikkö.

Asiakkainamme ovat erilaiset liikeyritykset, yhditykset, taloyhtiöt ja muut yhteisöt. Temme siis hyvin erilaisten kirjanpitovelvollisten kirjanpitoja sekä verotukseen ja yhtiöasioihin liittyviä töitä.